Zoeken naar kontje uit

Uw zoekactie voor kontje uit leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bare zaadslet 62 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Arab zaad gezocht
Zoek bare Arab fucker, hoog libido en veel zaaad, om mogelijks regelmatig mond n kontje vol te neuken met zijn zaad tot de ballen leeg zijn. Ook als party hoer voor hem en zijn vrrienden  
Rik 43 jaar Antwerpen - Zwijndrecht
Fun
Deze slanke sportieve gast met 20cm paal en 2 volle ballen zoekt voor maandag overdag een mondje om hem leeg te zuigen. Maak mij goed geil en steek dan ook jouw paal in mijn mondje. Ik zuig hem goed hard en nat en dan steek je hem zachtjes in mijn strak kontje. Ik ontvang niet en verplaats regio Antwerpen linkeroever/ Zwijndrecht/ Beveren en directe omgeving.  

Fun
Pascal 46 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Bottomgast ontvangt gasten met zin in de broek
Ben een Bottomgast van 46 met een goed pijpmondje, zuig je graag lekker hard en daarna neuk je me op zen doggy's tot je lekker mijn kontje vult met je warme zaadjes. Zin, laat van je horen met je stats erbij dan ben je deze namiddag welkom bij mij in Oudenaarde centrum.  

Bottomgast ontvangt gasten met zin in de broek
strak 52 jaar Vlaams-Brabant - Holsbeek
zachtjes naar binnen
Ik heb een nauw maagdelijk kontgaatje dat op zoek is naar een dunne pik om die zachtjes naar binnen te duwen en met zachtjes te neuken. Wie heeft er een dunne fluit om mijn kontje te ontmaagden?  
Shana 35 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Eerste ervaring gezocht!
Onervaren crossdresser van 35, ik pas graag stiekem spulletjes van mijn vrouw. Ik ben zot van lingerie, badpak, bikini, rokjes etc. Ik zoek een leuke man tss 20 en 42 om m'n eerste stapjes te zetten, maar zou het wel geil vinden om m'n maagdelijke mondje en kontje de eerste keer zachtjes te laten gebruiken.  

Eerste ervaring gezocht!
Tim 44 jaar Limburg - HASSELT
Pijpgeile hongerige bikerel
Hallo, ik ben sportieve discrete bikerel die af en toe veel zin heeft om een mannenpik te plezieren. Ik ben graag onderdanig, heb een Pijpgeil en hongerig mondje en een gewillig en strak kontje. Graag iemand jonger of van mijn leeftijd op regelmatige basis. Sportief zijn is mooi meegenomen… hygiëne en discretie is een must. Bij voorkeur verplaats ik… soms ontvangen regio Stevoort  
Kontlikker ? 50 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Ben jij een onderdanige pijp én rim slet?
Hoi, Enkel reageren als je kan ontvangen ! Ik kom discreet bij jou, niet teveel babbelen, mijn broekje uit en jij kan lekker geil zuigen en mijn kontje likken tot ik geil spuit. Ik doe niets bij jou ! Vriendelijke groeten,  

Ben jij een onderdanige pijp én rim slet?
Perverse slet 43 jaar Antwerpen - Ekeren
Pijpen en rimmen
Wie kan er mij volgende week zondagavond discreet ontvangen en wil mij gebruiken om je te pijpen en je kontje uit te likken. Je mag eventueel ook in mijn mond pissen. Eventueel andere ideeën zijn ook bespreekbaar. Wel pas voor volgende week.  
Philip 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bepotel mij
Deze jonge man houdt er van om betast te worden over zijn hele lichaam. Van kop tot teen. Van piemel tot kont. Je mag me aftrekken, pijpen of mijn maagdelijk kontje vingeren. Ik blijf passief liggen terwijl jij proeft van mij. 37, 1m70, 95kg, 12cm en overal behaard. Ik kan niet ontvangen.  
Anal fan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek advies van ervaren bottoms
Zijn hier ervaren bottoms die advies willen geven? Ik speel al even met mn kontje met vanalles van toys (dildos, plugs, fuck machine) maar kan maar geen anaal/prostaatorgasme krijgen. Ik heb een Aneros maar die doet niet echt wat het zou moeten doen. Ik denk dat ik mijn prostaat goed kan raken met een dildo onder een bepaalde hoek, maar niks van orgasme. Iemand met tips?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10